Mijn madelief

wil melker


mijn madelief


ik pluk je niet
mijn madelief omdat
jij de kou trotseert en zo
het bloeiend leven eert

omring je
met mijn stevig gras
in samen peinzen hoe
lang en mooi de zomer was

als dadelijk
de eerste sneeuw gaat vallen
zullen vlokjes jou versieren
met hun schitterende kristallen

zullen wij onder
de witte deken duiken
schuilen voor de vorst en wind
tot de zon in warmte zal ontluiken


wil melker
30/11/2015
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-11-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn madelief’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.