INLOGGEN
«»

Opende in subtiel spel

je spiegelt
al in glas
lacht je
ogen bloot

ik tikte zacht
de eerste toon
aan ons kristal
zag je lippen rood

je opende
in subtiel spel
het glas weerkaatste
snel een vol orkest

van kristallen tonen
in samengaan kon ik
uiteindelijk het
breken niet voorkomen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Opende in subtiel spel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.