INLOGGEN
«»

Je middelvingert nu

speel maar
het enfant terrible
gooi de glazen in
van ruiten die
nog niet bestonden
ik heb je geest gevonden

opgespoord in steen
uit eindeloze dagen
jij had geen vragen
ging met de tijden mee
wist de wegen uit
een vroege zee

handen op de rots
die in emoties opende
haar trots vertelde
van het land dat
generaties baarde ondanks
de gevaren van opstand

je middelvingert nu
in steeds afwijzen smeekt
je om een snelle boy die jouw
bestaan weer op kan vijzelen
maar weet de krachten in je geest
ze zijn nog nooit zo sterk geweest

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je middelvingert nu’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.