INLOGGEN
«»

Staartte vol majeur

we zijn met
volle zon vertrokken
zij en ik de hond erbij

kreeg snel blaren zonder
sokken want jij was er
voor zonde gods niet bij

zocht je op de paden
in zomers bloemenrij voelde al
van verre ons bankje was niet vrij

zag konijnen zonnebaden
in een winter vol mineur maar
een mager vosje staartte vol majeur

de lucht is nu betrokken
een lange namiddag dichtbij maar
ik volg de sporen en weet jou erbij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Staartte vol majeur’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.