Edelstenen

wil melker

edelstenen



je speelt
met edelstenen
waarvan de
vonken uit
je ogen schieten

jouw huid
de passie kleurt
waarmee het
licht van buiten
wordt gebroken

je ziel
de kristallen
koestert die
in schoonheid uit
de hemel zijn gevallen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-03-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

30/03/2015

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Edelstenen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.