INLOGGEN
«»

Grijs haar

Grijs haar


Ze zag me... dat vind ik naar.
Ze zag me, met mijn grijs haar.

Ik ben nieuwsgierig... wat dacht ze toen?
Wou ze echt van mij een tedere zoen?

Ik wil niks bijzonders, alleen een magische nacht.
Stel ze wil meer... Ze is erg zacht.

Ik loop achter haar, heel vaak.
Ze is zo gracieus. Ze heeft smaak.

Behalve één nacht wil ik haar niks geven.
Ik ben bang dat ze mij dat nooit zal vergeven.

Ze kijkt me zo lief aan. Ze voelt iets.
Toch in mijn leven verander ik niets.

Ze is dom. Nu weet ik wat ze wil.
De kans dat ik van haar hou is nihil.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-08-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

K
Actief sinds: 15-08-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Grijs haar’ van K zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.