devilish woman

luiehond

 Ik zou nog eerder de duivel nemen , dan weer die man zijn van die vrouw
 Zelfs de duivel verandert niks aan die vrouw haar geest
 Lag gister avond beneden om wat rust te krijgen
 Lag gister avond beneden om wat rust te proberen te krijgen
 Maar ze bleef maar door kletteren als een wilde gans
 En ik lag juist beneden om wat rust te krijgen
 De vrouw waar ik van hou, de vrouw waar ik van hield
 De vrouw van wie ik hield stal ik van een vriend
 Maar ik had geluk hij stal haar weer terug
 Nu kan ik eindelijke weer boven liggen een rusten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

luiehond (Actief sinds: 21-04-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘devilish woman’ van luiehond zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.