Meer dan vrienden?

summerblondje

 telkens zie ik je weer gaan
 Je glimlach lach op je gezicht
 Je blik op mij gericht
 Gelukkig en blij sta ik daar met jou

 Telkens zie ik je weer gaan.
 Dit keer geen traan van pijn
 Maar een traan van vreugde
 Want sinds ik me heugde voelde het nooit zo als nu.

 Telkens zie ik je weer gaan
 Mijn hart springt op als het jou ziet
 Da gevoelt verliet me niet
 Toen het je zag
 Ik weet ik mag nu verliefd zijn

 Telkens zie ik je weer gaan
 Dit keer is het geen verboden liefde..
 Maar Vriendschap
 Dat er wezen mag

 Telkens zie ik je weer gaan
 Je ogen stralen me toe
 Van dat ogenblik word ik nooit moe
 Want 4 woordjes;
 Ik hou van jou

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Meer dan vrienden?’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.