INLOGGEN
«»

Waar engelen vlogen

 heb alle bijbels gelezen
 religies beleefd
 papyrusrollen nageplozen
 om te zoeken waar engelen vlogen

 wilde de hemel construeren
 leren hoe het daar gaat
 het knielen en bidden proberen
 zoals het in de schriften staat

 eindelijk gevonden wat ik zocht
 de hemel gezien in een feeĆ«rieke sterrennacht
 goddelijke liefde gevonden die jij me bracht
 het hiernamaals ervaren in teder paren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

17/11/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Waar engelen vlogen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.