Roze sliert op vleugels

wil melker

 laantje
 bank en
 liefdesboog

 ogen vol met
 bloemenharten
 lippen roze rood

 een kus
 versiert haar
 eerste leven

 roze sliert
 op vleugels
 van de wind

 het prunuslaantje door
 de hoek om en
 de echte wereld blind

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

18/04/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Roze sliert op vleugels’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.