Eva zonder slang

wil melker

 ik heb alles
 uitgedaan
 en weggesmeten
 kaal ben ik
 mezelf gebleven
 heb me toen
 aan jou gegeven
 eva zonder slang

 je bent
 mijn paradijs
 ik woon je uit
 tot al je grijs
 verdwenen is
 je handen weer
 met kleuren spelen
 en in je mond de
 appelsmaak vervliegt

 ik zal je vele
 keren laten komen
 heftiger dan in
 je stoutste dromen
 ja je bent mijn lief

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Eva zonder slang’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.