INLOGGEN
«»

De borders van jaren

 wij hebben
 bloemen geplukt uit
 borders van vele jaren

 zijn het pad gegaan
 ondanks obstakels
 die ons vertraagden

 het uitzicht genoten
 op knieĆ«n gekropen als
 de doorgang stagneerde

 leerden elkaar en
 onszelf waarderen in
 steeds weer proberen

 maar nog is de plaats
 niet bepaald waar onze
 bloemen worden gevaasd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

08/11/2010 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De borders van jaren’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.