In mijn onzekerheid

wil melker

 mag ik
 de vreemde hand
 aanpakken

 woorden zeggen
 die ik goed bedoel
 maar anders voel

 de blik ontwijken
 van ogen die
 diep in mij kijken

 mag ik me
 zo laten gaan
 in mijn onzekerheid

 of even nog
 het voordeel van
 de twijfel geven

 ik draai me om
 heb ineens het land
 aan die ogen en de hand

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

06/08/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In mijn onzekerheid’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.