De witte wieven

Door: wil melker

 zij hebben
 de webben behangen
 kwistig met parels gestrooid

 langzaam
 lossen zij op
 de witte wieven van het bos

 ze zijn
 zo gek nog niet
 in het rijden op een bezemsteel

 duurzaam
 en toch co2 neutraal
 vliegen zij voorbij de maan

 helpen in de laatste uren
 brengen dromen in de eerste slaap
 zij begeleiden je waar je ook gaat

 in herinnering
 geen puntmuts of raar penenhaar
 wel een knipoog en een lief gebaar



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

29/07/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De witte wieven’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.