duo valentino

lutwine de cocker

Duo Valentino

Roze lipstick in ‘n geschenkdoos
Die hij heel zorgvuldig koos
Zoenende vlezige lippen, vol
Z’n midlife hart slaat op hol

Ogen mascara verleidelijk ,
Stiekem ogenblik, tijdelijk
Late kantoorvergaderingen
‘ t Hartstochtelijk beminnen

Valentijns Cupido is verdeeld
Vrouwtje al lang verveeld
Sexy bruin met minipiercing
Sociaal een must hebbeding

Cupido, recht door ’ t hart
Twee pijlen brengen smart
Roze lipstick in geschenkdoos
Valentino, oh zo broos

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

lutwine de cocker (Actief sinds: 08-02-2015)

Informatie bij het gedicht

dit gedicht heb ik gemaakt omdat er veel mensen zijn met een dubbele relatie, groetjes

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘duo valentino’ van lutwine de cocker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.