INLOGGEN
«»

Loterij je wint erbij

Loterij je wint erbij.
Aan de spanning die
het geluk je kan geven.
Sweepstake de gedroomde
hypotheek. Je beste inbreuk
op de sleur van het dagelijks leven.

je staat met je verwachting
in de wacht. Je hoopt op
die kans levenslang
nooit gedacht. De voorpret
op die doorbraak waarop
het leven je met rijkdom
zal omgeven. Op die dag
zal alles anders zijn.
Wanneer je niet langer meer
iedere uitgave behoeft te
overwegen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Loterij je wint erbij’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.