Komen en gaan

Lesley Biest

Mensen komen en gaan ,
In de jaren die geweest zijn in je loopbaan .

Nieuwe mensen die in jou leven komen ,
mensen minder leuk nee niet de vrouw van je dromen

Sommige zullen je steunen ,
maar helaas kun je ook niet op iedereen leunen .

je legt je eigen pad af ,
en leert dingen van je ouders , dingen die je moeder je meegaf .
soms sla je linksaf dan weer rechtsaf .

Het is leuk als mensen je steunen maar soms heb je gewoon ook vijanden ,
die hopen dat jij er niet zal komen , nee niet met het vliegtuig op veilige bodem zou landen .
Die mensen moet je juist links laten liggen ,
want die zullen jou vaak dwarsliggen .

Je hebt veel verschillende soorten mensen in het leven ,
en al zit het even tegen .
Er zijn mensen die in je geloven ,
die het vuur weer aanwakkeren terwijl jij het wou doven .

Die belangrijk voor je zijn waar je het voor doet ,
en mensen die je uit je leven bant voorgoed .

maar hou de juiste mensen om je heen ,
want die zullen voor je klaarstaan zo meteen .

Echte vrienden zijn op 1 hand te tellen ,
nee je kunt niet iedereen appen en bellen .

En zo leer je in je leven wie je echte vrienden worden en zijn ,
en dat groepje die echt voor je klaarstaan is maar klein .



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-08-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lesley Biest (Actief sinds: 08-07-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Komen en gaan ’ van Lesley Biest zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.