INLOGGEN
«»

Haar unieke licht


haar unieke licht


er ging een galerie
aan mij voorbij
alleen zij was er niet bij

verdween in een
vluchtig beeld waarin
haar ziel heel even naar mij keek

zij tekent de
beladenheid van stilte
waar alleen expressie spreekt

uit een ijlte
die met kleuren
ingehouden warmte speelt

na een ontdooiend begin
openen ogen en gezicht
kom je binnen in haar unieke licht


wil melker
26/07/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-07-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Haar unieke licht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.