Kleurt het leven fel

wil melker

kleurt het leven fel


ik heb met kleuren getracht
de kracht van leegte te breken
het is me niet gelukt

wel heb ik ruimte geschapen
door grenzen te verleggen
maar het onpeilbare bleef bestaan

die ruimte hebben wij gevuld
met een levenslange competentiestrijd
en het ontwikkelen van engelengeduld

ik zie de vuren doven
uit naamloos diepe kloven
sluipt langzaam donker dichterbij

nog is het licht
en kleurt het leven fel maar
leegte krijgt steeds meer gezicht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-08-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

26/08/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kleurt het leven fel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.