Een herinnering

Gedichtenlady

 Een herinnering in mijn bestaan
 van hoe mijn leven is verlopen
 misschien een dagboekje bijhouden
 daar heb ik dan
 echt wel iets aan …

 Flitsende beelden
 van wat er is gebeurd
 mijn ogen fonkelen
 bij mooie herinneringen
 ze sluiten zich …
 bij iets minder leuks

 Mijn hart zit vol herinneringen
 van vroeger en van nu
 van volwassenheid, maar ook als kind
 herinneringen van een knuffel geven
 tot gaan, door het lint

 Vele herinneringen in mijn leven
 ze hebben me gemaakt tot wie ik nu ben
 ze hebben me vanalles laten beleven
 maar het heeft zich gemaakt tot hoe je me nu kent

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

herinneringen zijn er in je hoofd en hart

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een herinnering’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.