INLOGGEN
«»

Gebroken glimlach

 zie de ziel verdwijnen
 door doorgestane pijnen
 radeloosheid maakt meester
 schimmen verschijnen

 gezichtsuitdrukking op onweer
 doorschijnend de afweer
 manshoge hekken
 omsluiten het hartenzeer

 doordringen tot vertrouwen
 niet alleen aanschouwen
 zorgen voor acceptatie
 om daarna weer op te bouwen

 een minuscule opening
 kapotgemaakte hechting
 met oprechte compassie
 in staat tot verandering

 bemoedigd door doortastendheid
 onverholen de gelatenheid
 waardoor 't ijzige bestaan
 zich verwarmd door oprechtheid

 onbevooroordeeld ontzag
 doorlatend wat bij machte lag
 in kleine stappen richtinggevend
 terugkerend een gebroken glimlach

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

ByKyra
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gebroken glimlach’ van ByKyra zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.