INLOGGEN
«»

Be aware

 Can't stop,
 This feeling I've got,
 But I won't give up,
 Even when it gets real real hot,
 This burning desire to score some drug,

 It may burn me down to the ground,
 I will never give up,
 Even if it seems like bein drowned
 I won't let myself to get drugged, again

 Cuz it's an endless road,
 It leads me nowhere,
 A endless road,
 So be aware,

 This desire I've got is one big lie,
 So I won't give in,
 Or I will burry myself alive,
 For all my sins.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

YvU
Actief sinds: 30-03-2014Informatie bij het gedicht:

Dit is een gedicht uit de oude doos Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Be aware’ van YvU zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.