INLOGGEN
«»

Moed

 Verliezen is
 wanneer je ontdekt
 dat je de moed opgeeft
 om door te gaan...

 Moed
 is doorgaan
 Wanneer je hebt ontdekt
 dat er ook een kans is
 dat je verliest!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky
Actief sinds: 08-03-2014Informatie bij het gedicht:

Gewoon een vaststelling met volle waarheid Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Moed’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.