Voorjaar

Ies 't Hart

De koeien staan weer in het weiland
En de mensen lopen over het strand
Een blij stel loopt hand in hand
Het is voorjaar in Nederland

In de zonneschijn heb je het fijn
Zowel voor groot en klein
Op een bankje bij het plein
Kun je eventjes tevreden zijn

Speelplekjes voor de kleinen
Honden moet je daar aanlijnen
Kinderen spelen als dolfijnen
Zullen dan niet dreinen

Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Het voorjaar een eindeloze inspiratie bron.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voorjaar’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.