Zonneschijn

Ies 't Hart

De zon schijnt op de takken en de bomen
Waaraan straks weer bladeren komen
Lekker weer naar buiten gaan
Even in het warme zonnetje staan
Wandelen wordt aangenaam
Ontspannend en deugdzaam

Talloze knoppen in de bomen
Waaruit het groen gaat komen
Struiken worden al groen
Er komt een nieuw seizoen
Herfst en winter gaan voorbij
Lente en zomer maken ons blij

Genieten van mooi weer
Dat kan weer eens een keer
Warmte licht en groei
De bloemen komen in bloei
Lekker de zon op je huid
In mei bloeit het fluitenkruid

Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Het voorjaar komt gelukkig elk jaar weer terug. Je kunt er eindeloos over schrijven.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zonneschijn’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.