lentelied

godschalk ludo

Lentelied
Ik werd vroeg wakker en hoorde vogels fluiten.
Snel in mijn broek ik wilde weer naar buiten.
Vroeg in de morgen buiten is het puur,
de zon moest nog komen het volgende uur.
Ik wandel en hoor het schoon lentelied,
Het bos ja dat fluit , zonder dat je de vogeltjes ziet.
Ja ik voel me gelukkig , ik voel me zo blij,
zo een heerlijke morgen in dit jaargetij.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘lentelied’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.