INLOGGEN
«»

Ik laat je los

Ik laat je los
je kan het
ik kan het, zoals je ziet

in volledig vertrouwen
overtuigend geloof in jou
.... ik kan het niet

ik laat je niet los
niet hier in het nu
in zoveel kwaad

daar ga je
zelfstandig, mooi en zelfverzekerd
van mij nog slechts een goede raad

ik laat je
ik vraag je
ik gun je zoveel

deze leeftijd, je vrienden
je liefde, je vrijheid
mijn liefde, mijn deel

ik laat los
en hou je nog meer vast
zo is het dus

zo zal het zijn
voortaan
bij elk gedag en elke kus

" dag lieverd, geniet
kijk uit en veel plezier"

ik laat los
en morgen..
morgen ben je gelukkig weer hier..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik laat je los ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.