MINI-KOOR !!!

Dichterbijblij

MINI-KOOR !!!

Tijdens Kerst,
naast machtig orgel,
met 3 eigen kinderen,
lyrische top-sopraan,
in Liefde-verhoor !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 16-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Een van die kinderen was uw dichter ! Een vlotte priester zei tot mijn moeder-2lingziel : Wij doen samen de mis ! En zo was het !! Geen groot koor nodig ! Halleluja , kind Jezus !! Na, in 7 jaar, 6 kinderen te hebben gekregen, conservatorium, solo- zang B, in 4,5 jaar waar 5 voor stond, gedaan ! Ik heb, als top-bewijs nog 3 uur audio-opnamen !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘MINI-KOOR !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.