INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Islamitische gedichten / Gedichten over de Islam

Je vindt hier een overzicht met de mooiste Islamitische gedichten en gedichten over de Islam. Bekijk de Islamitische gedichten en kleine korte gedichtjes over de Islam die onze dichters hebben gemaakt, er zit altijd wel een mooi Islam of Islamitisch gedicht tussen voor jezelf of voor een ander!

Heb je zelf één of meerdere gedichten over de Islam, of wil je gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!


De vraag die op mijn lippen brandt De wijk waarin ik woon 
dood Een Fatma, van Fatma 
het spint de wereld rond Hufterigheid 
Ik voel geen suikerfeest vandaag Noem het Ramadan 
Offerfeest? Onze Geert 
roepen syrie 
toen ik de tower zag Islamitische gedichten / Gedichten over de Islam
(gerelateerd)

Christelijke gedichten
Religieuze gedichten