INLOGGEN
«»

Pure liefde

Dat koppeltje zo ingetogen
het is zalig om te zien
ze hebben elkaar trouw gezworen
ze kennen elkaar een maand of tien
ze leven niet op deze wereld
want de wereld is te groot
ze wonen in elkaars armen
hun liefde is puur en schoon
ze kijken door het wereld raam
naar een jungle koud en kil
maar in hun liefde is dat ontgaan
ze gaan vol goede wil
naar school hand in hand
de wereld draait niet meer
bij elke kus onderweg en dat zij er veel..

Toch zo broos de jeugd in deze tijd
het leven geeft hun deel
moedig stappen ze wereld wijd
en vragen zich moedig af
waar begint het echte leven
zeg het ons ..zeg het ons maar...

aan mijn kleinkinderen Jessica en Kjell
2006

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

William Elskens
Actief sinds: 21-08-2017Informatie bij het gedicht:

Onder tussen zijn ze na tien jaar samenwonen gelukkig getrouwd op mijn verjaardag, 15 juli 2017, zij als gegradueerde verpleegster, hij als goede auto mekanieker en brandweer man . ik als gelukkige grootvader bracht mijn Jessica naar het altaar.. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Pure liefde’ van William Elskens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.