Humor gedichten

Je vindt hier een overzicht met de mooiste humor gedichten en humoristische gedichten. Bekijk de humor gedichten en kleine korte humor gedichtjes die onze dichters hebben gemaakt, er zit altijd wel een mooi humor gedicht om te lachen tussen dat voldoet aan je wensen. Kortom, gedichten waar je een hoop lol aan kunt hebben!

Heb je zelf één of meerdere humor gedichten, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!
Twijfelaar U.S. of A. 
uit verveling UITGEDAAGD ??? 
UITGEKOOKT uitglijdend leed? 
UITSTEL !!! Uitvinding 
Uitzonderlijk UPDATE (6) !!! 
VACCIN !!! Vakantiestress 
Valsemunter Van buuf tot buuf  
Van Daele Van Manen 
Varken met lange snuit Varkensstaartje 
VEEL !!! VEEL (2) !!! 
VEILIG IN HET SCHIJNHEILIG ?! Veldsla 
Verboden touche Verbouwing. 
Vergeet achtig Vergiet me niet 
Verkeerd geplaatste opmerking Verkeerd verbonden 
Verkeerde trui? verkering 
VERKIEZINGEN (27) !!! VERKIEZINGEN (28) !!! 
VERKIEZINGEN (29) !!! VERKIEZINGEN (30) !!! 
VERKIEZINGEN (31) !!! VERKIEZINGEN (34) !!! 
VERKOPEN !!! Verkouden 
Verlichter Vermakelijk gedribbel 
VERRUKT ! VERRUKT !!! 
VERTALEN !!! VERTALEN (19) !!! 
VERTALEN (21) !!! VERTALEN (22) !!! 
VERTALEN (23) !!! VERTALEN (24) !!! 
VERTALEN (25) !!! VERTALEN (26) !!! 
Vertelseltje VERTiCAAL ! 
verzamelde gedichten Visie op televisie 
vissen Vlieten 
voetbal VOETGANGEN !!! 
VOL VENIJN !!! Volkszanger 
Vondelpark Voor de passpiegel 
VOOR DE ZEKERHEID !!! VOOR EEN KOK .... 
VOOR ELKAAR !!! VOOR GEEN METER !!! 
VOOR HET ZINGEN... VOOR MIJ NOG IETS ? 
Voor wie de letters streelt Voordeur plaatje. 
Voorts VREEMDE BADGAST 
VRIJ ! BLIJ ! Vrijerij 
VROUWEN WILLEN TROUWEN !!! Vulkaaneiland 
Vurige vrouw Waar drift en haast toe leiden 
WAAR GAAT DAT HENE, ZO ALLENE ?! Waarheid 
WAARTOE OP AARDE ??! WACHTWOORD ! 
Waddeneilanden Wakker worden 
Walvisbaard WANNEER AFGELOPEN ?! 
Ware liefde Ware Wijsheid 
Wassermusik WAT BEPERKT ??! 
WAT EEN BAK !!! WAT EEN GENOT !!! 
WAT EEN RARE .... WAT GING ER DOOR JE HEEN ?! 
Wat Is Er Mooier Op Deze Wereld? Waterpret 
WAUW ! WCmobiel 
Weg is de pijn WEINIG GEWICHT .... 
WELKOM UIT STUDIO .... Wensdroom 
Wentelteefjes Wereldrecord langzaam rijden  
Wereldreiziger WERKDRUK 
Wesp WETEN EN VERGETEN !!! 
WIE BEN IK ??! WIE ZIJN ER NOG MEER ?! 
WIJ HEBBEN U GEMETEN ! Willen en moeten 
WINTERGEDICHT BEDEKT MET RIJM Winterromantiek 
Winterromantiek Witte Boorden 
Woestijnbewustzijn Woorden 
Woorden Worm 
Worteltje Wulps 
Zak of zwaan zakkers 
Zebra Zebrapad 
Zeelucht Zeemeermin 
Zeep Zelf reizend bakmeel 
Zelfbeeld Zet je tanden erin 
ZEUR-STEM !!! zie s 
zomers genoegen Zonder barbeque 
ZUIVER !!! Zwaartekracht 
ZWAGERIN !!! [ Grap-verlegen ] 
[ Grapjas ! ] [ Hij kan ] 
[ Humor is ] [ Humor lacht ] 
[ Ik houd mijn huid jong ] [ Lekker schelden ] 
[ Nog verder zoeken ] [ Nu ik de grapjes ] 
[ Pas op met mensen ] [ Passend ! ] 

Humor gedichten (gerelateerd)