INLOGGEN

Gedichten over huiselijk geweld

Huiselijk geweld is vreselijk en wij hopen dan ook dat het van de aardbodem zal verdwijnen. Toch komt het vaker voor dan je zou denken! Gedichten over huiselijk geweld beschrijven die situatie, en kunnen troost of inzicht bieden. Heb jij te maken met huiselijk geweld, of ken je iemand die slachtoffer is van huiselijk geweld? Lees dan de huiselijk geweld gedichten en kleine korte gedichtjes hierover binnen deze rubriek eens.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over huiselijk geweld, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!