INLOGGEN
«»

In Mineur

Ik kan het niet, het blijft knagen,
Liefst zou ik al mijn herinneringen weg vagen.

Tho it's what we ''do'' and not what we ''did'', that defines us,
But if you lost who you were, then that makes no sence, thus...

Ik wil niet in herinneringen blijven steken!!
Kijk naar voren, niet terug al schuilend onder een denkbeeldig deken.

It's the person I used to be, who knows me,
I would like to go back there, without consequence, just free.

Man, laat los! Kap met dat zelfmedelijden!
Zet stappen, werk aan jezelf, leer jezelf te verblijden!

Tho I know that you're right, it's that this feeling eats at me,
I just need some time, please... just leave me be.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

C. Laus
Actief sinds: 06-07-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In Mineur’ van C. Laus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.