INLOGGEN
«»

Logos

Het Woord was God
voor het eerst
tussen de regels van
nietszeggende propaganda
waar dat Woord
nooit werd gehoord

met op handen gedragen liefde
bracht Hij dat Woord
wist ook dat als Hij
dat Woord hardop
zou uitspreken
Zijn mond
gesnoerd zou worden

maar vreemd genoeg
het was niet meer
te verzwijgen dat Woord

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Pastor
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Logos’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.