Ik bid !

Petra Groeneveld

Ik bid
Laat mij volharden
om het kwaad te overwinnen
steeds het goede te blijven doen
O Heer, U weet,
soms ben ik zo moe van binnen
Het kwaad te overwinnen is zo'n harde strijdt
het venijn waarmee men aanvalt
Kan ik soms niet meer tegen op
het gaat gepaard met zoveel felheid
Erbarn U Heer,
til mij er bovenop
Amen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 02-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik bid !’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.