INLOGGEN
«»

Met de boot mee

Ik mag mee, word flink gematst! Een bootreisje dat
ook mij nú wel past
De tocht zélf is inmiddels mij al te bekend, maar door
het gezelschap hopelijk weer eens verwend?

Gewoon, heerlijk ontspannen varen op een boot
Misschien schijnt dan de zon wel en lichtelijk ontbloot
Een lekker koel drankje er nog bij, jahoor ik voeg me
zeer zeker en ziet men mij!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Met de boot mee’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.