INLOGGEN
«»

Nieuwe bewoners

Opgewekt werd er gekwekt door nieuwe bewoners
Een buurvrouw, goed gebekt, voerde het hoogste
woord. Zij heeft haar draai al wel gevonden en wat
contacten gescoord.

In het zonnetje werd op een houten bankje genoten;
te weinig wordt dit wel gedaan, maar mogelijk verder
initiatief ontsproten?

Verheugd ben ik over deze nieuwe mensen, oudjes
zijn verdwenen en ik had daardoor talrijke wensen.
Wie weet worden die dan wat vervuld, bij nadere
kennismaking misschien al verder onthuld?

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nieuwe bewoners’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.