INLOGGEN
«»

baby-boomers

" de raderen van de tijd "
vind je alleen nog in een klokkenspel
we leven met de ingedeelde tijd
de ingebeeld tijd
zijn vloek op ons getekend
van onze eerste dag

het zwarte gat dat wacht
als we zijn afgeschreven
en met teveel teveel zijn
zusters zullen leren
toch nog te bewegen

oppassers zullen leren
de eendere dagen te beleven
bingo, makramee, boterhammen met hagelslag
behandeld als stokoude kleuters
gaan we liedjes zingend
naar het graf

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘baby-boomers’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.