INLOGGEN
«»

verleden?

een oude man
zijn stem is ongehoord
onhoorbaar
niet omdat hij stil praat
maar omdat zijn gelaat
zijn leeftijd verraadt
wie luistert naar oude zakken
die altijd zeuren over tijdelijkheid
of over onvermogen
of over liefde die ten einde loopt
door tijdelijkheid
de tijd heelt niets
hij opent oude wonden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘verleden?’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.