Gedichten over rampen

Ook over rampen worden gedichten geschreven ('ramp gedichten') en kleine korte gedichtjes, denk hierbij bijvoorbeeld aan gedichten over vliegrampen zoals de vliegramp met de MH17, milieurampen, natuur rampen, gif rampen en geweldsrampen. Rampen genoeg helaas. Gedichten over rampen, uiteenlopend in soort, zijn en worden binnen dit overzicht gebundeld.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over rampen, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!