Goed breiwerk is moeilijk!

Dakoyria

Je breide en breide totdat je er kramp van kreeg
Afgekeurd werd je werk al snel en opnieuw dat
je begon, nog weer eens een pen die beweegt...

En wat dénk je: het was wéér niet goed, te strak
gewerkt en je verloor nu toch wel de moed
Je werk werd wederom uitgehaald en steeds dan
door een ánder bepaald!

Ja, de normen zijn nu eenmaal streng voor een
commercieel doel, terwijl jij werkte met zoveel
gevoel.....
Sneu vond ik het wel omdat je zo enthousiast
begon Jíj die er zélf totaal niets bij won!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Goed breiwerk is moeilijk!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.