Mijn herinneringen

Gaytrie Ramadhin

Zodra mijn herinneringen
zich met beelden vullen
Nemen de emoties het van mij over
en lukt het mij niet
om mijn tranen in bedwang te houden
Omdat geluk en verdriet
in een bepaalde volgorde
door elkaar verschijnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 05-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn herinneringen’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.