Niet de moeite waard

Gaytrie Ramadhin

Natuurlijk weet ik dat het de bedoeling is
dat ik bergopwaarts beweeg
Maar soms bereik ik een hoogte en kom
ik erachter dat het niet de moeite
waard is om de klim verder voort te zetten
Op dat soort momenten vind ik het nodig om
bergafwaarts af te glijden
Vooral als ik zeker weet dat ik
niet veel moeite hoef te doen
Om de klim naar boven nogmaals te maken en
de juiste hoogte bereiken om mezelf veilig te wanen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 26-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Niet de moeite waard ’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.