INLOGGEN
«»

Wat mij soms ontbreekt

Thuis heerst weer de stilte, na een heerlijke
ontmoeting Opeens weet ik wat mij te vaak ontbreekt:
uitwisseling van ideeën en gedachten, wat even me
dan wat steekt.

O, ik kom heel best eigen tijd door, in eenzaamheid,
maar daarin zit niet eens de pijn waaraan ik me stoor.
Maar meer het mogen léren van elkaar, die
gelegenheid is te vaak niet daar.

Heel dankbaar ben ik voor de gelegenheid vandaag
die me werd geboden. Beantwoordend aan ándere
noden dan ik meestal besef. Een eye-opener van
jewelste zeg!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wat mij soms ontbreekt’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.