Iemand totaal in oranje gekleed

Dakoyria

Hij komt buiten zomaar langszij,
Vrijwel meteen vemaakte dit mij
Een persoon, geheel en al in oranje
gehuld Van muts tot aan schoen,
van totale harmonie vervuld

Als ik hevig belangstellend nóg eens
wil kijken, is de vogel alweer gevlogen
Van feilloos op elkaar afgestemde tinten
absoluut doen blijken!

Misschien een sportwedstrijd al gauw in
het verschiet? Misschien als supporter,
missen kun je hem beslist niet.

Dakoyria, 17 maart 2024.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Iemand totaal in oranje gekleed’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.