zijn opvoeding

Geert Messelis

je zegen rustte op mijn schouders
zoals het zwaard van Damocles
als ik verkeerd bewoog
was ik dood door zonde
alles moest liefde zijn
( maar met homeopatische dosis )
zeer zeker niet voor school rapporten
gierige rentmeester die de cijfers overliep
met vinger gewoon naar me te wijzen
voor mijn tekorten
voornamelijk in zijn hoofd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘zijn opvoeding’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.