Gedichten over misbruik

Je vindt hier een overzicht met de beste gedichten over misbruik. Helaas komt misbruik nog steeds voor, en dus worden er gedichten gemaakt over misbruik, misbruikt zijn, misbruikers en gerelateerde onderwerpen.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over misbruik, of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!