INLOGGEN
«»

Het rooster

Het rooster

Ik lig al heel lang
Vastgebonden
Op een rooster
Een brandend rooster
Dat soms zachtjes brandt
En vaak heel hard

Ik kom er niet vanaf
Wat ik ook probeer
Het brandt
Het doet pijn
Er valt eigenlijk
Nauwelijks
Mee te leven

Iemand gaf me pillen
Bergen pillen
Bedoeld tegen de pijn
Andere mensen
Zeiden
Verdoof jezelf niet langer
Voel je emoties
Voel de pijn

Het is ochtend
Ook nu
Lig ik hier
Vastgebonden
Brandend
En terwijl ik zo lig
Denk ik
Wie haalt nou
Eindelijk
In Godsnaam
Godverdomme
Dat rooster weg

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het rooster’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.