INLOGGEN
«»

adem van een nacht

ik hoor het ruisen
van de adem
in de nacht
vermoed de bomen
en hun kruinen
het duister is genadig
ik adem
een kind schreit
door gemis
ten hemel
mijn oren
zijn een schaal
van lijden
getril van Richter
elke dag
ik hoor het lijden in het zwijgen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘adem van een nacht’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.