INLOGGEN
«»

de weg ten einde? 3

de deur zwaait open
en ze lacht
reclame voor de beste tandpasta
ze wijst hem naar de bank
gaat zitten op haar troon
kakelt en orakelt wat
hij voelt zich das
haar mond dreigt
de sfinx is wakker
spreekt in raadsels
waarop ze geen antwoord verwacht
wat later op de gang
dat hebben we gehad
wat heb ik daar
nu aan gehad
heb ik het helemaal gehad?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘de weg ten einde? 3’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.